.

s

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ''PeakPerfomance''

ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΑΣΚΗΣΗΣ ''PeakPerfomance'' ΗΡΘΕ ΤΟ BLOG ΜΑΣ,ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΜΑΣ ΕΚΠΤΩΣΗ 20% ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ...Το Εργομετρικό Κέντρο Διατροφής & Άσκησης "Peak Performance" δημιουργήθηκε από τον  Αθλητικό Διατροφολόγο - Εργοφυσιολόγο  Αθανάσιο Κ. ΔουληγέρηMSc, CISSN και τους συνεργάτες του Κλινικό - Αθλητικό Διαιτολόγο Παναγιώτη Σ. ΚλειάσιοMSc και Φυσικοθεραπευτή Μαυρογενειάδη Παναγιώτη, για να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε άτομα που θέτουν στόχους και θέλουν να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση και τα επίπεδα υγείας.Το Peak Performance δημιουργήθηκε για να γεφυρώσει το κενό που υπάρχει μεταξύ θεωρίας και πράξης στην επιστήμη της Διατροφής και του Αθλητισμού και να παρέχει υψηλής τεχνογνωσίας υπηρεσίες σε ενεργά άτομα και αθλητές, που επιθυμούν να βελτιώσουν και να μεγιστοποιήσουν την απόδοση τους.
   Προσεγγίζει το κάθε άτομο από μια ολιστική πλευρά και εστιάζει στις μοναδικές απαιτήσεις του, σχεδιάζοντας εξατομικευμένα προγράμματα με βάση την πολυετή εμπειρία μας, σε συνδυασμό με τα τελευταία επιστημονικά δεδομένα.
    Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η επιτυχία έρχεται με σωστή καθοδήγηση, συνέπεια και επιμονή.Το Εργομετρικό Κέντρο Διατροφής & Άσκησης “Peak Performance” ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2013 με ένα και μοναδικό σκοπό, τη βελτίωση της σωματικής και αθλητικής απόδοσης.  Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να κερδίσει τον σεβασμό και την εμπιστοσύνη της αθλητικής κοινότητας. Σήμερα θεωρείται μια ολοκληρωμένη μονάδα υψηλής ποιότητας παροχής υπηρεσιών.

Διεύθυνση

  • Ακροπόλεως 19
  • Περιστερι

φορμα επικοινωνιας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου